П`ятниця, 26.04.2024, 00:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Популярні статті
Наше опитування
Як давно, Ви робили ремонт у власній оселі
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

РЕМОНТ - Інформація про ремонт квартир та будівль

Головна » 2010 » Квітень » 11 » Як обрати якісні шпалери.
15:38
Як обрати якісні шпалери.
як обирати шпалериЯкі б не були Ваші вимоги, Ви завжди можете знайти ті ідеальні шпалери, які будуть їм відповідати. Шпалери можуть бути з малюнком і без нього, фонові. Поєднання в одному приміщенні цих двох видів шпалер дозволить створити оригінальний дизайн і особливий стиль. Фонові шпалери покликані відтінити і підкреслити красу меблів, картин і предметів декору. Шпалери з малюнком повинні бути підібрані правильно у відповідності з розмірами приміщення і його освітленістю. Для темних і маленьких кімнат не підходять шпалери з яскравим і великим візерунком. Переважно світлі шпалери з неяскравим малюнком або без нього. Шпалери з великим візерунком добре виглядають у великому і досить світлому приміщенні.

Шпалери можуть бути гладкими, можуть мати рельєфний малюнок, глибокий малюнок або видавлений дрібний малюнок. Гладкі шпалери гарні для кімнат з рівними стінами, рельєфний малюнок ж дозволить приховати якісь нерівності стін.

Шпалери бувають водостійкі, високостійкі і звичайні, що не переносять вологого прибирання. Якщо Ви обираєте шпалери для приміщення, стіни якого Ви не збираєтеся драїти щотижня, то Вам цілком підійдуть звичайні паперові шпалери, які «бояться» вологого прибирання. Для приміщень з підвищеною вологістю підходять водостійкі шпалери. Якщо у Вас є необхідність часто проводити ретельне прибирання, включаючи в список об'єктів і стіни, але хорошим варіантом для Вас будуть миються шпалери. Високостійкі шпалери теж можна мити і навіть з містять хлор засобами. Для миються шпалер це занадто серйозне випробування, тому для них краще вибрати
слабші чистячі засоби.

Види шпалер

Крім того, існують пробкові шпалери, металеві шпалери, килимові шпалери. Давайте розберемося, які шпалери чим примітні. Що ми знаємо про шпалерах? Та практично нічого, якщо не брати до уваги той факт, що, один раз вибравши для своєї кімнати шпалери, ми з ними так і живемо довгі роки, харчуємося від них енергією й взагалі піднімаємо життєвий тонус. Адже правда - коли ми лягаємо спати або прокидаємося вранці, наші очі, перш за все, впираються: ні, не в сплячого чоловіка / жінку / подругу / незнайомку / незнайомця, а в самі що ні на є наші ШПАЛЕРИ. Тому вибирати їх треба з розумом, з розстановкою, щоб потім не переживати всю решту життя. Адже хіба мало коли у вас знову вистачить грошей на ремонт. Справа в тому, що шпалери - це найбільш традиційний і всім давно відомий оздоблювальний матеріал. Ну що для нас це слово значить 'Якийсь рулонний матеріал, як правило, на паперовій основі (але в деяких випадках і без неї), який кріпиться до поверхні стін за допомогою клею. При ретельному заглибленні в тему, виявилося, що цих самих шпалер стільки видів: очі розбіжаться, поки вибереш щось підходяще, красиве і зручне.

Найближчим часом ми будемо намагатися розвивати цю тему, а би Ви мали змогу отримати найбільш вичерпну інформацію.

Переглядів: 2133 | Додав: Klinton | Теги: паперові, шпалери, водостійкі, якісні шпалери | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: