Субота, 20.04.2024, 01:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Популярні статті
Наше опитування
Як давно, Ви робили ремонт у власній оселі
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

РЕМОНТ - Інформація про ремонт квартир та будівль

Головна » 2010 » Березень » 9 » Ремонт буває різним! Базові знання щодо ремонту.
22:05
Ремонт буває різним! Базові знання щодо ремонту.

Зроби ремонт сам

Ремонт може бути різним - косметичним або капітальним. Косметичний, це ремонт зовнішнього вигляду нашого житла (переклеювання шпалер, фарбування стелі, заміна підлогового покриття). Коротше кажучи, косметичний ремонт існує для того, щоб освіжити наше житло. А ось капітальний ремонт це вже серйозніше. Сюди входить і заміна сантехніки, і оббивка старого покриття із стін і стелі, і вирівнювання підлоги (стяжка) і т.д. Природно капітальний ремонт, на відміну від косметичного, займає більше часу, праці і грошей, яких при ремонті ніколи не вистачає.

Ще існує серед людей таке поняття, як «євроремонт». «Євроремонтом» називається просто хороший і якісний ремонт, зроблений за сучасними стандартами. Ну, загалом, це так, в кількох словах, а який ремонт робити, вирішувати тільки Вам.

Ну, а якщо ви все ж таки затіяли ремонт, (Двери межкомнатные Киев) то на початку вам ця затія здасться дуже не простою. Виникає купа питань: з чого почати, де знайти гарну бригаду майстрів, які матеріали купувати і т. д. Ось як раз у всіх цих питаннях ми допоможемо вам розібратися на нашому сайті.
Переглядів: 1340 | Додав: Klinton | Теги: євроремонт, капітальний, косметичний, Ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Екатерина  
0
Еще мы когда с мужем делали ремонт нам очень помог бутилкаучуковый герметик http://stripsealant.com.ua/ он отлично подходит для монтажа и герметизации стыков и швов. По качеству такой герметик значительно лучше украинских аналогов.

Ім`я *:
Email *:
Код *: